torsdag 13 mars 2008

MANDELSKORPOR & MÖBLER
Dottern kommer in på morgonen och hon känner sig dålig, lika bra att hon får vara hemma idag ifrån skolan.Lite tea och mandelskorpor då brukar hon pigga på sig. Själv har jag kontors arbete som måste göras idag. Känns helt OK då det är så grått och trist ute, det kom lite hagel på fönsterbrädan. Man kan verkligen undra hur det kommer att bli med våren i år.

Hur blir det med blommorna och växterna om det fryser på igen? Hemska tanke!


Igår tog jag ett kraft tag med att skaka mattor i Linnea´s rum, vår hund ligger alltid på mattorna och det fanns en hel del gosaker som dammade iväg kan jag lova. Usch! Om en vecka, kommer det stora varuhuset på 4:a bokstäver och lämnar våra nya möbler. Det skall bli kul att få göra ordning i hennes rum. Lite hyllor och bra förvaring. Det är också dags att hon får upp lite tavlor också. Hennes dröm är en tavla med Marilyn Monroe, vi får se vad vi hittar på.


Vi börjar närma oss lite mer ordning på vårt vardagsrum också, när leveransen kommer får vi fler sittplatser och varsin skön fotölj med fotpall . Den kommer bli skön att somna i! Vi valde den vita serien från Ekstorp, sköna att sitta i och billiga framför allt. Sen måste de vara tvättbara för vår golden ligger alltid nedan för och det blir lätt solkigt efter henne på soffkanten.


Trevlig dag!
/anette

Inga kommentarer: