lördag 6 december 2008

NY DATOR

Igår tog jag en sväng till Media Market och inhandlade en ny dator, den gamla har hängt med i 5 år och har gjort sitt. På MM fick jag Jätte bra service och mötte duktig personal.

Fick tag på en värsting dator, som gubben var rejält imponerad av. Den har blue ray, det nya inom filmkvalitet och bildupplösning. Fick med en provskiva med den nya datorn och vi bänkade oss alla direkt för att se.....whaaaoooo, vilken skillnad, vilken upplevelse! Detta blir verkligen det nya i framtiden. DVD är verkligen på väg bort.

Idag blir det tjejfest för dottern, en tur till Boda borg och sen tacosfest på kvällen. Hoppas de får en mysig dag. Själv skall jag hjälpa min kompis att flytta och det blir nog lite städning av huset också.

Hoppas ni andra för en skön och lugn helg!

Kram/Nettan

1 kommentar:

Mitt Östergården sa...

Hej Nettan!
Vilken fin blogg du har!
Det är väl konstigt, För att imponera på en man får det bli en ny häftig dator! Ja det är ju tur att man kan impa med något på dem.
Visade min man allt jag hade bakat i går! Det var väl bra! blev uttalandet lite snabbt, och så gick han vidare. Ja Ja man får väl njuta själv då tånkte jag.
Du önskade oss bloggare en lugn helg? Men din verkar inte bli lugn.
Flytta och städning!
Hoppas du inte får en alltför jäktig helg.
Kram Helen:)