lördag 6 december 2008

Flyttar på saker

Just nu är jag så oerhört trött på mig själv, jag kan aldrig bestämma mig för var sakerna skall stå. Flyttar de hit och dit och upp och ner........sen börjar jag flytta på andra saker både hit och dit, sen är hela huset ett enda stort kaos.

Likadant när jag städar, varje låda och skåp står vidöppet, saker dras omkring och jag fastnar ofta i något annat projekt mitt under städningen. Vad är det för fel på mig??

Var har mitt fokus tagit vägen, jag som brukar vara målinriktad, snabb och effektiv. Nu går dagarna snabbt förbi och jag får inget vettigt gjort alls.

Är det kanske dags för lite julledighet som behövs för att kunna sakta ner farten på allt och försöka hitta förmågan att kunna koncentrar sig lite mer på en sak i taget.

Ibland blir det bara för mycket!

/Nettan

1 kommentar:

silverhönan sa...

Å jösses... så härligt att läsa de första raderna och de sista men allra meste de som ligger i mitten. Att det fanns någon som mig, eller i alla fall ngn med samma problem som jag brukar ha, nämligen att köra-raka-vägen-städning och inte hitta avstickar pyssel och projekt!! Min sambo har ingen förståelse över att det kan ta dagar att få ordning.. men då ser det kanske inte så ordningssamt ut om man verkligen tittar sig runt men jag har gjort enormt mkt.. städat linneskåp, under diskbänken, garderoben.. osv.. men i det stora hela ser huset ut som.. ja.. innan fast med nya saker framme och andra undan plockade!! :) Tack för ett härlig och välkommande första intryck!! :)