fredag 11 juni 2010

SPETTSLAMPA

Fick ett tips på en häftig lampa som jag bara måste prova att göra. Äntligen får jag användning  av alla mina spetsdukar som jag har liggande i linneskåpet som jag köpt på mig på alla loppisar man besökt genom åren. Tänkte färga några dukar svarta så de blir en 2 färgad lampa, eller så gör jag 2 stycken när jag ändå håller på. Min pilatesboll får fungera som stomme.

spettslampa 
(fotot är lånat från en blogg som jag besökt och inte kommer ihåg från vem, förlåt!)

Det blir inte så ofta inlägg just nu på denna blogg, hoppar på kryckor sedan en vecka tillbaka och jag deppar ihop av att inte kunna göra någonting. Ogräset invaderar min trädgård, sniglarna äter upp det som inte är ogräs och tvätthögen växer till enorma berg och gruset ligger verkligen överallt i huset efter vår hund som börjat gräva sig ut genom häcken. Men idag slutar dottern skolan och har sommarlov och hon kommer då få hjälpa sin gamla mamma med lite sysslor.

Min skada i ryggen fick jag när skulle visa lite tapetprover för min man. Han har svårt att föreställa sig resultatet så jag hoppade upp i soffan och höll tapeterna mot väggen. <det skulle jag inte ha gjort, för jag tappar balansen och kliver snett och rasar handlöst bakåt och landar på bordskanten. AJ, FAN………….

Så  är vi nu äntligen här då sången DEN BLOMSTERTID NU KOMMER  klingar i varje skola, tänk så många barn och ungdomar som verkligen njuter av denna dag, synd bara att det ösregnar och det är svinkallt ( fast vi borde vara vana för så här  är det ju alltid vid denna tid på året).

Vi kommer att fira några studenter idag som står inför en härlig frihet av att äntligen klarat av gymnasiet. Det är 27 år sedan en annan stod där och skrek,-För vi har tagit studenten………..

  LYCKA TILL I FRAMTIDEN EMMA OCH SOFIA!

Hoppas ni alla får en härlig dag och en skön helg!

Kram Nettan

1 kommentar:

Lina sa...

läcker lampa:)
Ska göra en med snören på en stor boll/ballong men då du använde pilatesbollen hur fick du ut den sen??
Kanske världens knäppaste fråga men jag måste ställa den iaf =D