måndag 30 november 2009

Snart 5500 besökare

Måste verkligen tacka för er trogna som besöker min blogg, jätte kul att ni tittar förbi. Fortsätt gör det för det är så roligt, lämna gärna en hälsning också!

Det kommer bli en hel del julpyssel framöver här hemma, vi skall göra lite julkort, julgodis och försöka hinna med lite glöggmingel innan vi far iväg på semester.

Iår är första året på 15 år som jag inte kommer fira jul hemma med släkten. Vi har nämligen valt att slippa allt och istället lägga både pengarna och tiden till att åka iväg  i 2 veckor och bara va.

Vi har bokat resa till Malta och vi skall bo på ett 5 stjärnigt hotell som ligger helt vid havet. Tanken är att vi skall träna och bada och Spa:a mycket på hotellet, åka runt och uppleva, äta och dricka gott och SOVA

Då det inte är sol och badväder direkt så blir det annat på schemat,är vädret Ok så blir det en tripp även till Sicilien några dagar. Alla talar så varmt om det och hur fint och härligt det är i Italien. Skall verkligen bli spännande!!

Vi har nerräkning och är väldigt spända över vår resa. Det är så sällan som denna chans finns för oss att åka iväg då min man arbetar 6 dagar i veckan och vi lätt blir fullbokade med uppdrag. Men man ska inte klaga, man får vara väldigt tacksam att vi inte  har känt av någon  kris. Catering är väldigt många intresserad av och det går bra för oss, tur är väl det!

Projekt som är på gång här ho oss är att vi snart skall börja snickra på vårt nya sovrum. Det skall sättas upp väggar och skjutdörrar, det blir en stor härlig klädkammare och ett sovrum som blir betydligt mindre än det vi har idag.  Vårt gamla sovrum blir istället TV och musik rum. Håller på att letar inspiration på tapeter som vi skall ha till sovrummet. Vill att det skall kännas mysigt och ombonat utan att kännas allt för mörkt. Ni får se snart vad det blir för stil.

Nu måste jag göra lite nytta!

Kram Nettan

Inga kommentarer: