fredag 7 augusti 2009

Solen strålar, svampen står kvar i skogen

Idag skall jag ligga och sola med dottern, vi har tävling om vem som är brunast. Hon leder med hästlängder. Själv vill jag inte sätta på mig min bikini då den har blivit för liten i sommar.

Det är alla goda stunder som bullar upp sig runt midjan och magen, denna sommar har vi inte snålat in på kalorier eller gott i glasen. Tänk så snabbt kilona kan samla ihop sig på fel ställe på kroppen.

Dottern säger åt mig glatt att det är bara att göra 50 sit ups varje dag….jo mors…. Jag hatar verkligen denna övning.!Så istället tänkte jag ut i skogen och plocka svamp med vår hund. Det måste ge resultat!

Så Igår gjorde jag det och det var härligt varmt och svettigt tyckte både jag och Chanti. Hon drog iväg och svalkade sig i ett dike och hon kom aldrig tillbaka till mig, så istället för att leta svamp blev det att leta hund.

Efter en timme ringde maken och sa att hunden var hemma kolsvart av lera, jag behövde inte leta längre, du kan komma hem nu. Men var var jag……………….jag hade gått vilse!! Så det var bara och leta sig fram på stigarna till man kom ut på en väg som kunde leda mig hem. En kompass hade nog varit bra att ha!! över 1 mil hade jag gått och irrat.

Vill gärna ut i skogen igen för att leta svamp, dock utan hund som jag inte litar på och med kompass och vattenflaska.

Kram Nettan

1 kommentar:

Anonym sa...

Hör av dig om du vill ut och plocka svamp igen...Vi kan gå vilse ihop...fniss
Jenny