fredag 6 februari 2009

Loppisfynd.........


Äntligen ett plättjärn, till helgen blir det blininer....
Vacker såssnipa
Linneservetter och fin skålVilket fynd, 30 kr ett vitt kvilltat överkast till en enkelsäng. Det kommer bli fint till min sommarsoffa eller i gungstolen som jag ännu inte har köpt.
Men snart hittar jag nog en fin gungstol!

Jätte fin träbrick som skall målas och tänkte skriva något fint på den.
Hittade även några träkonsoler som skall målas vita och som kommer att hängas i uterummet och en ställning som jag skall hänga filtar på till uterummet. Allt för 85 riksdaler.
En får tacka!
Nu är faktiskt uterummet på G: har varit och beställt alla glaspartier. Allt skall komma till vecka 11, så då hoppas jag att vi fått tag på vår snickare som får hjälpa oss med det. Det sägs vara massor av skruv och tillbehör.

Så åkte alla gardiner bort från sovrummet och upp satte j ag svarta lammelgardiner istället, blev trött på att vi inte kunde mörklägga ordentligt.

Gubben tycker vi skall ha gardiner, men jag är tveksam. Kanske några vita linnegardiner på sidorna. Vi får se vad jag hittar på.
Så här ser andra delen av sovrummet ut. Har målat våran gamla säng svart för ett år sedan. Jätte opraktiskt, om man får spel av att se damm så tänk då inte svart. Funderar nu starkt på att köpa en ny säng. Den här har hängt mer i 16 år så det är nog dags att byta. Kanske till en vit istället med fina pottskåp.

Hoppas ni alla får en härlig helg, själv ska jag ordna för fest, lilla gubben fyller år och gästerna skall få äta massor av gott och nyttigt.
Många kramar
Nettan

2 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Nääääe!!!

Vilka fynd!!!
Kvilten är bara underbar!!!

Sååååå billgit dessutom!!!!

GRATTIS!!


stor kram och trevlig helg!

Flisan

MamaGrynet sa...

Jättesnygga lammelgardiner!
Om jag får säga det, så tycker jag inte du ska ha några gardiner till dom. =)