torsdag 26 februari 2009

Har turen vänt......

Har bestämt mig för att anmäla mig till lite tävlingar som jag hittar på allas fina bloggar. Älskar tävlingar och har man tur så vinner man också.

Jag har vunnit 1 gång och det var nästan den första tävlingen som jag anmälde mig till, det var hos den helt underbara bloggen "Annalunda ", som jag har som en av mina favoriter. Annie skriver verkligen med en otrolig värme och har massor av tips och inspiration. Gör ett besök, ni kommer inte ångra er.

En annan blogg som jag verkligen gillar som också har mycket ögongodis och är en idéspruta med massor av projekt är " Lilla flisan", också en av sidorna jag ofta besöker finns under mina favoriter. Fatta inte hur hon hinner med allt. Vill skicka dig en krya på dig hälsning, hoppas du är i gång snart igen, det är tomt utan dig och dina härliga kommentarer!

Så vill ni även vara med och tävla så finns det massor av nya tävlingar på min blogg till höger.

Lycka till!

Kramar till er alla!
Nettan plättan

2 kommentarer:

Suz sa...

Halloj! Det är inte min man som är hos dig! Han bygger järnväg brevid mig på natten,han låter lika mycket som det iaf. Han har ryggskott ska tilläggas gräsligt synd om honom om han själv får säga...Stackarn ;0)Du bjuder alltid på så mycket fina bilder, det är så härligt att dyka in här! 1000 kramar

Viola sa...

Vad kul att du tittade in, håller tummarna för dig på söndag, kram och ha en skön helg, VIOLAN