onsdag 17 december 2008

SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Behöver ni skratta lite nu i julstressen då måste ni bara lyssna på dessa två inslagen som jag hörde igår.

Jag lovar dig ingenkänning inom inredningshypen samt ett inslag om katten & hundens dagbok
första inslaget klicka här

samt klicka här för att lyssna på nästa.

Många glada kramar
Nettan

6 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Nettan! Nu ska vi prata allvar du och jag, Peter Olofsson heter jag och är beteénde proffs(ler), jag gillar dit ord inredninghype, för det är ju verkligen det som råder nu iallafall i blogg världen, helt hysterisk på vissa fronter, men helt förståeligt i dessa "orostider" hemmet skapar trygghet. Personligen så känner jag trygghet när jag reser och ser att världen inte alltid är så hemsk och skrämmande som man tror. I vilket fall så sticker din blogg ut med dina private reflexsioner, trevligt måste jag säga. Håller på på hobbybasis med 1700-tals möbler och dess inredningsstilar har inte hittat någon blogg om det direkt, bloggen som jag nu skriver från är egentligen en stödblogg för missionen i mitt liv handikappfrågor, min fru lider av ett mycket svårt smärthandikapp efter flera operationer så Oumberligating blev en liten motvikt till den lite allvarligare bloggen www.jernsaxen.blogspot.com Hoppas festen blir bra, tråkigt att jag inte är bjuden matsedeln låter toppen. Ha en bra dag mvh från Peter Olofsson

oumberligating sa...

Hej Peter här igen! Fortsatte och läsa i din trevliga blogg, hittade ett fint glögg tips, ska se om den går att få tag i idag. Blossas julspecial var mycket god den också men att påstå att den har "en anstrykning av blåbär" är riktigt humbug, gjort blindtester med vänner inte en blåbärs smak så långt smaklökarna når, något för Anders Bylund att skämta om, såg du honom i "Kolonilotts programmet Iris"?

LillaFlisan sa...

Kära Söta Anette!!

Idag har jag hämtat ett stort paket på posten.....

Jag finner inte ord för att beskriva hur UNDERBARA mina glaskulor är som jag fick av dig!!!!

Dom är bara såååå FINA!

Till och med min dotter som var med när jag öppnade det bedårande paketet som du lagt ner så mycket tid på, blev förstummad!

Sen utbrast hon: Dom är bara så du mamma!

Tusen tusen tack!!

Du har gjort mig såå lycklig.
Jag sitter bara och stirrar på dem just nu!
Jag ska tacka ordentligt i bloggen om några dagar när jag får tiden... Just nu njuter jag bara av mina vackra glasägg och att jag har fått jullov!!!!

Största, tacksammaste, kramen från

Flisan

LillaFlisan sa...

Näe, jag kunde inte vänta längre med inlägget!, fniss!

Dessutom har jag något litet till dig på min blogg!

Kram

Flisan

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

HAHA!!! Ja men herreje hur jag skrattade åt Jan. Men Katten och Hundens dagbok gjorde så det formligen sprutade tårar!!! Fy fasiken sååå bra!

Ha det så gott Nettan =)

Kram Anita

Betongänglar sa...

Hejsan!
Vad jättefint du har här - hittade hit från Flisan -
Ska kolla runt hos dig nu och kommer gärna åter...
Kram/Annelie