måndag 13 oktober 2008

HöstIdag är jag arbetslös, eller ska man säga inkomstlös istället. Jobb har jag hur mycket som helst. Har just satt igång ett stort projekt med att måla alla våra avlutade möbler i antikvitt. Först hade jag tänkt att de skulle bli en ljusgrå färg istället. Så grundfärg som var bruten målades överallt, men det kändes inte rätt. Möblerna kommer kännas så tunga och inte helt fräscha. Så det blir antikvitt på allt nu. Känns mycket bättre. Så det har gått åt massor av färg denna helg. Så Brunnelius får sig ett nytt besök idag.

Det kommer bli jätte bra när min atelje är klar. Där skall jag hålla till med mina målarprojekt och loppispyssel. Hittade några saker nu i fredags på Bissarnas loppis som jag inte kunde motstå. En stålkorg och 3 st tenn skålar som egentligen är mugghållare. Jag skall ha dem som ljuslyktor. De skall dekoreras bara. Så det är dags att ta sig en tur ut i naturen och samla på sig lite mossa och annat fint så jag kan klä några kransar.

Vi har haft mycket tråkigt i veckan som hänt här på vår gata. En av våra trevliga grannar somnade in för gott. Känns jätte tråkigt! De hade byggt sitt drömhus för att njuta sin ålderdom. Undrar hur det nu blir? Många tankar går till dig Rigmor och jag hoppas att du kan ta ett steg i taget mot att leva ett liv utan Robert. Vi saknar honom!

Kram/ Nettan

1 kommentar:

Suz sa...

Hej Vännen! Jag kommer sakna er på kursen :o(. Det har varit kul. Hoppas verkligen att det blir din grej om inte så är du sååå fantastiskt kreativ på annat.Får jag lägga dig bland mina favorit länkar på bloggen?
1000 kramar