måndag 12 januari 2009

Sista Tarzetten blommar.....

Pyntade ett silverfat köpt på loppis för 10 kr och mina mockaskedar som jag alltid fick av mormor, en fin liten sked /födelsedag. Söta, men väldigt små att äta med och mocka kaffe dricker jag inte. Kul att låta dessa fina få ligga fram ändå oputsade som de är. Lite Stjärnanis på fatet gör att det luktar så gott ihop med blomman och mitt hjärta med pärlor ramar in allt så fint.

Så är det äntligen dags att införskaffa lite vårlökar, alla julblommor har gjort sitt, endast en stängel kvar av en amaryllis och sista Tarzetten.
Hittade ett jätte stort pepparkakshjärta idag när jag städade ett av skåpen som jag lindade en ståltråd med lite pärlor på. Skall få dit ett hänge i mitten så kan det hängas i fönstret.


Har sån lust att börja med luffarslöjd, se så mycket fint man kan göra.


Skall leta någon kurs eller bok för att lära mig, ser så mysigt ut och kul att hålla på med.

4 kommentarer:

Suz sa...

Vilken ögongodis! Vad kul med luffarslöjd...smitta mig inte bara;0)Kram

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Hej Nettan!
Jag satt här och kollade på gamla inlägg...brukar inte göra det.Det var ju tur!Jag hittade en så himla gullig kommentar från dig, det handlade om att vi sitter lite i samma sits...med samma längtan...atelje,butik...osv.Det var uppmuntrande ord tack snälla! Hoppas allt blir som du önskar, själv är jag på gång...men det är skakigt ska jag säga!
Må gott och ha en fin dag!

LillaFlisan sa...

Men gud så häftigt med din bloggkompis!!

Tänk att barnen era till och med går i samma klass!!!

Helt otroligt!!

Jag älskar också luffarslöjd, det är bara så vackert på sitt enkla lilla vis.....


Stor kram

Flisan

Suz sa...

Halloj! Fingret mår prima,bara bilen kvar som inte är fixad. Klart jag gör en Nettanbok till dig. Ska bara hitta lite najsiga papper som passar just dig;0)Ska på formex i morgon! Varm kram