fredag 16 januari 2009

Ligga i sängen och mysa....
Igår kom jag hem till ett strålande och kallt vinterväder utan snö, men frisk hög luft. Jag hade jobbat natt och inte sovit en blund. Så efter ha avklarat allt med hund och låssmed, dammsuga upp alla envisa granbarr som ligger överallt, så gick jag och la mig mitt på ljusa dagen. Kan säga att det aldrig annars sker, har jätte svårt att sova. Känns som jag missar hela livet då resten av världen är uppe och jobbar och träffas, pysslar och gör roliga saker.


Men där låg och jag och kände mig ändå as lycklig över att bara va, läste lite i min bok av Camilla Läckgren och mös och sov.


Efter att jag sovit någon timme var jag redo att ta tag i bestyren som väntade. Åkte till ett företagsmöte på företagslabbet. Träffade inspirerade människor som vill förändra sin tillvaror genom att stara nya företag och hitta nätverk som kan berika en. Super trevligt, så nästa vecka har jag ett lunchmöte inbokat med en nyinflyttad tjej som har lika många ideér som jag.


Vissa människor dras man atomatiskt till och ofta de som liknar en själv. Har ibland tänkt att tänk om man skulle göra motsattsen vad händer då? Kanske blir det jätte intressanta möten eller s blir det jätte platt...........måste prova någon gång och se hur öppen jag kan hålla mig.

Idag har jag ett mysigt lunchmöte med min underbara sprudlande kompis Therese. Sen skall jag en tur till några loppisar och se vad jag kan hitta för något. Är på jakt efter en lampa, ett fick ur, gamla böcker, ett halvmåne bord, gamla bestick och kanske lite fina silverfat. Vi får se vad jag lyckas hitta.


Imorgon bär det av till huvudstaden, då är det formex som gäller.

Hoppas ni andra får en skön helg och med härligt promenadväder.

Kram/Nettan

2 kommentarer:

Sandras älskade hem sa...

Vilken fin bild du visar :)
Den vita lanternan var ju jätte fin!

Jag tyckte faktiskt att det lät väldigt mysigt att bara vara, läsa en bra bok och mysa :)
Ha det jätte bra på mässan!
Kram Sandra

Inka sa...

Hej, Moa!

Jaha, men vilken utbildning gick vi tillsammans? Var inte det starta-eget utbildningen???


Ja, det var ju ett tag sedan. Ni har/hade väl Moas mat om jag inte minns fel,eller?

Men vad fint ni har det hemma.

Välkommen till bloggvärlden.Inka