måndag 3 november 2008

- Underbar resa till Kungsbacka


Så om vi hem efter några helt underbara dagar nere i Kungsbacka hos Thomas och Frida med gullungarna. Så himla skönt och avkopplande! Jätte roligt och urmysigt! Resan ner var dock jätte jobbig, vi möte verkligen snön och regnet. Men vi tog det lugnt och körde långsamt.

Hos våra goa vänner har vi ätit massor av god mat, druckit massor av frukt på flaska. Har även suttit i spa´t och druckit bubbel under stjärnorna. Så oj vad vi har haft det stressigt!
Vi har inte bara roat oss vi har hunnit handlat loss ordentligt på roliga butiker. Vilket utbud det har av butiker i Kungsbacka! Är så avundsjuk på dessa butiker!
Frida har också sån tur att ha en toppenläcker inredningsbutik som granne med en väldigt trevlig ägare som öppnade upp butiken åt oss när vi kom trots att det var helgstängt. Frun var bortrest så han servade oss med inslagning och inspiration. Precis en sådan liten butik vill jag ha. En sådan granne skulle inte heller vara helt fel. ;-) Jätte söt kill!

Det vore så bekvämt att ha en egen butik hemma då kan man slå 2 flugor i en smäll, hålla ordning hemma, hunden har man kontroll på och kontoret hinner rensas. Tvätten hinner hängas och disken plockas i och ur. Eller vad tror ni......en utopi kanske!
Här sitter tjejerna och pysslar med skräpbooking som vi inhandlat.Vilken glöd de hade! De gjorde massor av fina kort och paket.
På kvällen stack vi till stallet och Linnea fick rida, hon tyckte det var så där. Hon är jätte rädd och skulle behöva ta några lektioner hos en privat lärare för att komma över sin räddsla. Mysigt hade vi på läktarn som inte red med varmt kaffe och bullar.


På kvällen blev det ansiktsmask och fransk manikyr, en ur skön hallowenkväll. Tjejerna blev jätte fina!
Det är en kall dag idag, så det blir långkalsingar och flecetröja, mössa och vantar på turen med hunden.
Ha en bra dag!
Kram/Nettan

Inga kommentarer: